Вибір підручників для 6 та 11 класів

З 12 по 24 березня 2019 року ЗЗСО, ЗПТО, ЗВО, ознайомитись з фрагментами електронних версій оригінал-макетів підручників в Електронній бібліотеці ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти». До 24 березня 2019 року схвалити вибір з кожної назви підручника на засіданні педагогічної ради та оприлюднити протокол на своєму веб-сайті.

До 24 березня 2019 заповнити спеціальну форму вибору електронних версій оригінал-макетів в ІСУО. Закладам професійної освіти (професійно-технічної), та вищої освіти передати результати вибору проектів підручників в паперовому та електронному вигляді (exel-формат) в управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації (м.Луцьк вул. Лесі Українки, 59 кабінет №5)

До 25 березня 2019 року органам управління освітою створити узагальнену форму замовлення та надіслати в електронному вигляді та наручно в управління освіти , науки та молоді Волинської держадміністрації.

Після затвердження Міністерством освіти і науки України переліку підручників для 6 та 11 класу, які можуть друкуватись за кошти державного бюджету у 2019 році необхідно 15 квітня 2019 року відповідальному в органі управління освітою, якому підпорядковуються ЗЗСО повторно накласти електронний цифровий підпис на оновлену форму (потреба в підручниках для 6 та 11 класів на 2018/2020 н.р.), роздрукувати її та надіслати в паперовому та електронному вигляді до органу управління освітою, якому підпорядковане це управління.

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 319

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.