Інструктивно-методична нарада для заступників директорів із виховної роботи з проблеми «Організація виховного процесу на засадах інноваційного підходу»

/Files/images/73.jpg

13 березня 2019 року на базі міського методичного кабінету проведено інструктивно-методичну нараду для заступників директорів із виховної роботи закладів загальної середньої освіти з проблеми «Організація виховного процесу на засадах інноваційного підходу».

Учасники заходу активно обговорили завдання у контексті становлення компетентнісної особистості. Звернули увагу на нормативно-правове та програмно-методичне забезпечення, нові акценти у змісті виховної роботи, науково-методичну підтримку інноваційної діяльності, сучасних підходах до дієвості учнівського самоврядування.

Педагоги розглянули актуальні поточні питання організації виховного процесу. Не залишилися поза увагою підготовка та участь школярів у міських етапах обласних конкурсів: фестиваль юних пожежників-рятівників, конкурси відеороликів на військово-патріотичну тематику та агітбригад «За здоровий спосіб життя».

/Files/images/79.jpg

/Files/images/81.jpg

/Files/images/83.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 307

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.