Повернутися до звичайного режиму

Засідання міського методичного об’єднання учителів української мови та літератури

/Files/images/У 3.jpg

10.04.2019 року на базі гімназії відбулося засідання міського методичного об’єднання учителів української мови та літератури. Методист Нестерук Л.Р. розпочала роботу із розгляду листа Міністерства освіти і науки України від 27.03.2019 року № 1/9-196 «Щодо методичних рекомендацій про проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти в 2018/2019 навчальному році».

/Files/images/У 2.jpeg

Учителі-словесники обговорили особливості професійних конкурсів для вдосконалення педагогічної діяльності.

Звернули увагу на інтерв’ю з Наталією Рудніцькою (розміщене у журналі «Всесвітня література», грудень 2018), учасницею конкурсу «Global Teacher Prize Ukraine», про роль цього випробування у житті педагога.

Проаналізували статтю «Конкурс «Учитель року»: феномен успіху на конкурсі» у журналі «Українська мова і література в школі, №10, 2018р., с. 26.

Обговорили враження від творчих зустрічей учителів міста із Олександром Авраменком та Олесею Калинич щодо вдосконалення педагогічної майстерності.

/Files/images/У 1.jpeg

У роботі засідання взяла участь учитель української мови і літератури гімназії міста Гапонюк С.М., яка поділилася досвідом роботи з теми «Формування громадянської компетентності учнів на уроках української літератури в умовах особистісно орієнтованого навчання» (досвід роботи учителя вивчений у 2018-2019 н.р. методистом міського методичного кабінету Нестерук Л.Р.).

Кiлькiсть переглядiв: 344

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.