Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

З метою залучення учнівської молоді до практичної природоохоронної роботи повідомляємо, що щорічна Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» триватиме з 01 квітня по 20 квітня 2019 року. Координацію заходів здійснюють Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства та Волинський обласний еколого-натуралістичний центр управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації.

Просимо вашого сприяння щодо залучення учнівської молоді до посадки дерев, проведення робіт із лісорозведення та лісовідновлення, педагогів, з метою проведення уроків знань про ліс, лекцій, профорієнтаційних заходів тощо, спрямованих на розширення еколого-лісівничої пропаганди, охорону, захист лісів, висадження біля шкіл пам’ятних алей на честь українських героїв.

У рамках акції проходить традиційний конкурс малюнків і творів на тему «Людина і ліс», який відбувається у 2 етап: до 15 травня – рівень державних лісогосподарських підприємств та до 22 травня – обласний рівень.

Для ефективного висвітлення Акції у всеукраїнських, обласних та районних засобах масової інформації просимо надавати повідомлення про проведену роботу на електронні адреси voenc17@ukr.net та lis.volyn@gmail.com (можна додати фото). Детальна інформація на сайті Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства або за телефоном 099-43-023-63 – Думанська Світлана Петрівна.

Кiлькiсть переглядiв: 273

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.