Повернутися до звичайного режиму

Міське свято «Обдаровані діти – майбутнє Нововолинська»

13.05.2019 року міська освітянська родина зібралася у дружньому колі на святі нагородження кращих з кращих, тих, хто славиться навчальними досягненнями, тих, хто заглиблюється в таємниці наук і досліджень, тих, хто, не шкодуючи себе на бігових доріжках та ігрових майданчиках, завойовує призи та медалі, тих, хто дарує свій талант, творчість, мистецтво вдячним глядачам, - святі обдарованості.

Усіх присутніх привітали із цією урочистістю заступник міського голови Андрій Сторонський, начальник управління освіти Ольга Лакиш. Переможцям обласного та всеукраїнського рівнів предметних олімпіад, турнірів, конкурсів, змагань вручили грошові винагороди, а їх наставникам – грамоти і премії; директори закладів отримали збірники «Обдаровані діти – майбутнє Нововолинська», які традиційно до цієї події готують методисти міського методичного кабінету, уміщуючи фото дітей та інформацію про них.

На заході від ведучих лунали слова гордості за учнів-переможців та подяки учителям, батькам за науку, розуміння і підтримку. Школярі ЗОШ №3,7,8 дарували присутнім пісенні вітання; музичні дарунки від учителя Мелюх В.В. та учениці ЗОШ №6, Зразкових ансамблів «Барвінок» гімназії, «Щасливе дитинство», «Паросток» НЦДЮТ та солістів центру наповнили зал приємною атмосферою та емоційним піднесенням.

Відео проведення свята обдарованості

/Files/images/О 1.jpg

/Files/images/О 2.JPG

/Files/images/О 3.JPG

/Files/images/О 4.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 368

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.