Проведення обласного конкурсу-виставки молодіжних інноваційних проектів “Майбутнє України”

Повідомляємо, що на виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 21.11.2018 № 1292 “Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2019 рік (за основними напрямами позашкільної освіти) та Плану семінарів- практикумів для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти на 2019рік”, у вересні 2019 року буде проведено обласний конкурс-виставку молодіжних інноваційних проектів “Майбутнє України”.

Обласний конкурс-виставка складається з двох етапів (заочного та очного) і проводиться у таких номінаціях:

- електроніка та приладобудування;

- матеріалознавство та перспективні технології;

- машинобудування;

- інформаційно-телекомунікаційні системи та технології;

- екологія та ресурсозбереження;

- технічна творчість та винахідництво;

- робототехніка та робототехнічні системи.

Орієнтовна тематика проектів у кожній номінації представлена в додатку1.

До участі в обласному заочному відбірковому етапі конкурсу допускаються школярі 7 – 11 класів закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної та професійно-технічної освіти.

Для участі в обласному етапі конкурсу-виставки необхідно до 19 червня 2019 року подати заявку за формою згідно з додатком 2, тези інноваційного науково-дослідницького проекту (обсягом до трьох сторінок) і фото демонстраційної моделі або макета (за наявності) на адресу комунальної установи “Волинська обласна Мала академія наук”. Матеріали подаються на паперовому та електронному носіях.

Журі обласного заочного етапу конкурсу розгляне подані учасниками тези проектів і визначить у кожній номінації окремо учнів, які будуть запрошені до участі в очному етапі конкурсу-виставки. Роботи, які були представлені у попередні роки, до участі у конкурсі не допускаються.

Подані на конкурс проекти повинні відповідати вимогам до написання, оформлення та представлення науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Додаткову інформацію можна отримати за адресою: 43024, м. Луцьк, вул.В’ячеслава Чорновола, 3, комунальна установа “Волинська обласна Мала академія наук“. Контактний телефон (0332)711693 (Бурбела Олена Федорівна), електронні скриньки vvman92@gmail.com, olena-lutsk@ukr.net.

Кiлькiсть переглядiв: 240

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.