Засідання міського методичного об'єднання педагогів-організаторів

/Files/images/20190827_140558.jpg/Files/images/20190827_140544.jpg

Методичне об’єднання учителів - своєрідний майданчик для нових ідей, змін у школі. 27 серпня на базі гімназії у цьому форматі відбувся аналіз роботи педагогів-організаторів за минулий рік.

Інструктивно-методичний супровід засідання здійснювала методист міського методичного кабінету Савчук Л.М. У розмові за «круглим столом», у творчій позитивній атмосфері, педагоги обговорили ключові положення Нової української школи, завдання освітян в її контексті. Окреслено перспективу, роль педагога-організатора в реалізації ідей сучасної педагогіки.

«Школа – це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випускати з рук майбутнє», - слова Анрі Барбюса. Із огляду на це, визначилися, що завдання педагога-організатора: згуртувати учнівську молодь на корисні справи, виховувати в неї кращі риси громадянина України, лідера, захищати права, інтереси школярів; робити їх життя насиченим і цікавим.

Сподіваємось, ентузіазм не вичерпається, творче натхнення сприятиме пошуку нових методичних технологій, осучасненню виховної системи, а це стане запорукою становлення успішного учня, справжньої людини.

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.