Повернутися до звичайного режиму

Засідання міського методичного об'єднання вчителів основ здоров’я

/Files/images/20190827_105244.jpg

/Files/images/20190827_105223.jpg

Приємні зустрічі, емоції, враження. І, звичайно, обговорення педагогічних інновацій. Саме так стартувала робота серпневого міського методичного об’єднання вчителів основ здоров’я.

Нова українська школа, її ключові положення, стереотипи мислення, навчання й виховання особистості, готовність до педагогічних випробувань, - у такому форматі відбувся жвавий діалог.

Учасники заходу обговорили і взяли до уваги рекомендації МОН України щодо вивченняоснов здоров’яу 2019/2020 н.р., з якими ознайомила Савчук Л.М., методист міського методичного кабінету, виокремивши основні завдання: створення належного освітнього середовища для розвитку здорової дитини, оволодіння навичками безпечного життя, адекватної поведінки, формування в учнів свідомого ставлення не лише до себе, а й до оточуючих.

У ході роботи педагоги акцентували увагу на головних пріоритетах у вивченні предмета: актуальність компетентнісного й діяльнісного підходів до особистості; необхідність впливу педагогічними методами на свідомість і поведінку учнів; формування у школярів позитивних цінностей, знань, ставлень, умінь і навичок, мотивації до здорового способу життя; інформування про ризики для здоров’я.

Завершили зустріч на ноті: Нова українська школа буде успішною, якщо до неї прийде успішний учитель. Людина - лідер, що веде за собою й любить свою роботу.

До цього прагнуть наші педагоги.

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.