Змагання серед шкіл на тему безпечної поведінки на дорозі Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine

В Україні стартувало масштабне змагання серед шкіл на тему безпечної поведінки на дорозі Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine.

Управління охорони здоров’я облдержадміністрації спільно з Комунальним підприємством «Волинський обласний центр громадського здоров’я» Волинської обласної ради запрошує навчальні заклади до участі в проекті, ініційованому ГО «Traffic Chfiienge» спільно з Патрульною поліцією України та Центром громадського здоров’я України.

Команди шкіл змагатимуться у проведенні найкреативніших, найоригінальніших та найдієвіших флешмобів, акцій, інформаційних кампаній, щоб привернути максимальну увагу до теми безпеки на дорозі.

Найкращі команди матимуть можливість виграти подарунки для своєї школи: мультимедійні проектори, делініатори, комплекти світловідбивачів, сучасні аптечки, персональні комплекти подарунків з фітнес-трекером, книжками та сувенірами.

Хештег-Марафон відбувається за підтрики Уповноваженого Президента з прав дитини, Центру громадського здоров’я України, Міністерства інформаційної політики та Патрульної поліції України.

Зареєструвати команду та отримати всю інформацію про правила участі можна на сайті: http://trafficchallenge.com.ua/heshteg-marafon/ або ttp://bit.ly/2kDX0Oo.

З правилами реєстрації можна ознайомитися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeERtnTbB2IMrIbBZvymYB60Dmnq09_hY4JKmXGsCN3fRWew/viewform?edit2=2_ABaOnucCoqNYpGQft3OsqWf2psCYnGjkkfIIuUoKFLAWCb4LEkZ9_V4fA

Координатор заходу: Парвов Дмитро Валерійович (0939919582).

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.