Дитина у школі не готується до життя, а живе…

Дитина у школі не готується до життя, а живе, - одна із ключових ідей Нової української школи. А тому важливо педагогічному колективу вибудувати виховний простір так, щоб він сприяв гармонізації стосунків між дітьми і вчителями, школою та родиною. У такому руслі відбулася розмова в ході інструктивно-методичної наради-семінару 6 листопада 2019 року на базі міського методичного кабінету.

Учасників заходу турбувало питання упровадження освітніх технологій щодо розвитку у дітей рис, які допоможуть творити себе як члена суспільства, неповторну індивідуальність зі своїми специфічними запитами, індивідуальними планами самореалізації. Акцентували увагу на проблемах, висували свої пропозиції, ділилися досвідом.

Одним із важливих компонентів формули Нової школи єнаскрізний процес виховання, який формує цінності, а тому становлення особистості учня на їх засадах – важливе завдання сучасної школи. Ця ідея була в центрі особливої уваги педагогів у ході роботи. За її результатами розроблено рекомендації щодо підвищення професійного рівня сучасного вчителя з проблем виховання та удосконалення методичного супроводу їх діяльності.

/Files/images/з1.jpg

/Files/images/з11.jpg

/Files/images/з111.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.