VIII Всеукраїнський конкурс «Творчий вчитель – обдарований учень»

Інститут обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України та Національний центр «Мала академія наук України» проводить VIII-ий Всеукраїнський конкурс «Творчий вчитель – обдарований учень».

Головна мета конкурсу – створення умов для творчої реалізації педагогів, поширення їх інноваційного досвіду щодо упровадження в практику роботи сучасного педагога особистісно-орієнтованих, практико спрямованих, компетентнісних підходів до освіти обдарованих дітей та молоді, ідей STEM та спеціалізованої освіти наукового спрямування; підвищення ролі та статусу творчих педагогів в педагогічних колективах.

Всеукраїнський конкурс «Творчий вчитель – обдарований учень» – це щорічний захід, в якому беруть участь: адміністрації навчальних закладів, вчителі, класні керівники, психологи; керівники гуртків загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів як державної, так і недержавної форми власності; студенти вищих навчальних закладів; працівники дошкільних навчальних закладів та центрів раннього розвитку дитини.

Умови участі у Всеукраїнському конкурсі «Творчий вчитель – обдарований учень» визначено у Положенні про конкурс. Інформація про конкурс висвітлюється на офіційному сайті Інституту обдарованої дитини НАПН України (http://www.iod.gov.ua/) та на Інтернет-сторінці конкурсу (http://teacher.iod.gov.ua).

Враховуючи численні звернення та побажання вчителів щодо подальшого проведення конкурсу, просимо Вас посприяти залученню педагогічних колективів закладів освіти Вашого регіону до участі у конкурсі.

Кiлькiсть переглядiв: 326

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.