Майстер-клас учителів історії ліцею №1 Шуєвої Н.І. та Ткачук Т.Г

05.02.2020 року у ліцеї №1 відбувся майстер-клас учителів історії Шуєвої Н.І. та Ткачук Т.Г. на тему: «Використання інноваційних ігрових технологій на уроках історії». Педагоги розповіли про особливості гри на уроках історії для дітей різних вікових категорій, запропонували колегам методику проведення деяких ігор із досвіду роботи. Присутні практично спробували себе в ролі учнів різних класів, виконуючи запропоновані завдання.

Учителі наголосили на психологічних особливостях учнів, на захопленні школярами гаджетами, тому з метою зацікавленості дітей звернули увагу на роботу педагогів із QR-кодами, використовуючи різні цікаві завдання на встановлення відповідності, виконання тестів.

Ліцей №1 був учасником проекту «Демократична школа», отримавши від організаторів дидактичні матеріали для гри «Країна гідності». Педагоги продемонстрували колегам, як можна використати ці матеріали для предмета «Громадянська освіта». Цікавою для присутніх виявилася гра «Соціальні ролі», де вчителі повинні були показати та обґрунтувати, чи зможуть вони досягти певних результатів, займаючи різний статус у суспільстві.

У підсумку роботи педагоги обговорили позитиви й негативи у методиці проведення ігор. Колеги подякували господарям за представлений досвід, зауваживши, що це цікавий і повчальний вид навчальної діяльності, який спонукає педагогів займатися самоосвітою, розбиратися з учнями у цифрових технологіях та зробити навчання цікавим.

/Files/images/шк1.jpeg

/Files/images/шк2.jpeg

/Files/images/шк3.jpeg

/Files/images/шк4.jpeg

/Files/images/шк5.jpeg

/Files/images/шк6.jpeg

/Files/images/шк7.jpeg

/Files/images/шк8.jpeg

/Files/images/шк9.jpeg

/Files/images/шк10.jpeg

/Files/images/шк11.jpeg

/Files/images/шк12.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 292

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.