Засідання міського методичного об’єднання педагогів-організаторів

/Files/images/IMG-73385fe2b79c4006646c14efc693f6a9-V.jpg

Майстерність - найвищий рівень педагогічної діяльності, вияв творчої активності, - такий висновок педагоги-організатори міста зробили, закінчуючи роботу засідання міського методичного об’єднання з проблеми «Формування активної життєвої позиції на засадах педагогіки компетентнісного підходу».

Розпочався семінар з психологічного тренінгу «Подаруй промінчик свого сонця», який сприяв створенню позитивного мікроклімату.

Обговорюючи результати тестування «Моє професійне Я», присутні визначилися у тому, що лакмусовим папірцем, який характеризує успіх педагога-організатора є вміла його взаємодія з учнями. Адже, «щоб вітрильник ішов уперед, необхідний не лише сильний вітер, а й підняте вітрило».

Користуючись запропонованим інформаційним ресурсом, учасники методичного об’єднання-семінару, об’єднавшись у групи, працювали над визначенням та характеристикою моделі «педагог-організатор-учні». Перевагу віддали особистісно орієнтованій, для якої характерні суб’єкт-суб’єктні зв’язки. У рамках вибраної моделі поділилися досвідом стосовно пріоритетних освітніх технологій, методів, форм роботи.

Бібліотекар ліцею №8 Паламарчук Л.В. провела «майстер-клас» «Книжка своїми руками», у ході якого продемонструвала виготовлення книги власноруч, що завжди знадобиться в творчій роботі педагога-організатора.

/Files/images/IMG-d003dba60d93d6b1340e1f134a0be25e-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.