Онлан-тренінг для керівників ЗЗСО та їх заступників «Серфінг управління як інноваційний ресурс в роботі керівника закладу освіти»

29-30 вересня 2020 року відбувся онлайн-тренінг для керівників та заступників керівників закладів загальної середньої освіти міста Нововолинська «Серфінг управління як інноваційний ресурс в роботі керівника закладу освіти» (тренер Турчик І.В., кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту освіти ВІППО). Розпочала організаційно-мотиваційний блок заняття завідувач міського методичного кабінету Хвіщук О.В. виступом «Сучасні орієнтири змісту управлінської компетентності керівника ЗЗСО».

Турчик І.В. висвітлила питання «Удосконалення економічної компетентності керівника ЗЗСО – шлях до реалізації Концепції НУШ», «Фінансова автономія ЗЗСО та її вплив на ефективність ухвалення управлінських рішень». Керівники та заступники закладів ЗЗСО мали змогу узяти участь у діагностиці «Самоперевірка наявності управлінського потенціалу», пройти опитувальник «Ви та технічний прогрес» (дослідження можливості керівників ефективно працювати в умовах інноваційних змін).

У презентаційно-практичних блоках учасники тренінгу протестували себе щодо творчої та мотиваційної складової в професійній діяльності керівника, виконали практичне завдання щодо вибору стратегій розв’язання конфліктних ситуацій в професійно-управлінській взаємодії. У кінці заняття проведено мозковий штурм «Правила роботи демократичного керівника».

Усі учасники онлайн-тренінгу отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

/Files/images/974AF8AA-0669-4374-A4DC-20B5A9FA2F1E (1).jpeg

/Files/images/ККК 1.png

/Files/images/ККК3.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 298

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.