Підсумки міського турніру юних журналістів

21 лютого 2017 року на базі ЗОШ №3 відбувся міський турнір юних журналістів, у якому взяли участь команди старшокласників загальноосвітніх навчальних закладів, усього 45 учнів.

Не дивлячись на те, що журналістика як предмет не передбачена навчальним планом, учні були готові до журналістських розслідувань і продемонстрували зацікавленість обговорюваними питаннями, своє бачення ролі журналіста у сучасному суспільному житті. Старшокласники дискутували щодо плагіату в засобах масової інформації, аргументовано і одностайно критикували його.

Члени команд демонстрували свої знання і можливості у проведенні бліц-опитування з визначеної теми, репортажів із місця подій, створювали відеоряд до тексту, присвяченого загальним проблемам вимушено переміщених осіб в Україні. А ще юнаки і дівчата виразили свою громадянську позицію щодо подій сучасності. Протягом турніру вони довели, що у нас прекрасна молодь, яку цікавить суспільне життя, де вони не байдужі спостерігачі, а активні борці за справедливість і світле майбутнє для свого народу.

Усі команди були добре підготовлені, активні в опонуванні запропонованих питань і рецензуванні, проте, як завжди, були переможці.

І місце журі одностайно присудило команді НВК (керівник Марчук М.О.), ІІ місце – за гімназистами (керівник Кот О.Г.), ІІІ місце з гідністю розділили учні ЗОШ №5 (керівник Михайлюк Л.Є.), ЗОШ №6 (керівник Александрович С.І.), ЗОШ №8 (керівник Пашинська Н.В.).

Представлятимуть наше місто на обласному турнірі – кращі з кращих: Торчило Тетяна і Котов Олександр із НВК, Лучук Софія з гімназії, Кобзова Ілона із ЗОШ №5 і Цип’ящук Владислав із ЗОШ №6.

Вітаємо юну журналістську зміну!

/Files/images/DSC_0115.JPG

/Files/images/DSC_0116.JPG

/Files/images/DSC_0117.JPG

/Files/images/DSC_0118.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 518

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.