«Наш стяг – пшениця у степах під голубим склепінням неба»

Синє небо над золотою нивою — ось який зміст вкладає кожен українець в національні кольори прапора України.

Сьогодні синьо-жовте знамено знають у більшості країн світу не тільки як прапор Української держави, але як символ свободи і відваги. Він є втіленням споконвічних прагнень до миру, праці, краси та процвітання нашої землі. За право мати власні символи — Герб, Прапор, Гімн — український народ заплатив мільйонами людських життів.

Патріоти Батьківщини, волелюбні, мужні, під синьо-жовтим прапором сміливо дивилися у вічі смерті, віддаючи життя «за Україну, за її волю, за честь і славу, за народ» на Майдані. Їх подвиг не забутий. Це ключові положення виховних заходів, що проводять загальноосвітні навчальні заклади міста.

Із метою розвитку традицій, формування у школярів високої патріотичної свідомості, гордості й поваги до державних символів України 24.02.2017 року відбувся традиційний огляд груп прапороносців учнівських організацій «Наш стяг – пшениця у степах під голубим склепінням неба», приурочений Пам’яті Небесної Сотні.

Усі без винятку вихованці продемонстрували стройовий вишкіл, знання правил поводження з державним прапором, підтримання його авторитету як символу країни.

Захід оцінювало журі у складі Оніщука В.В., начальника відділу оборонно-мобілізаційної роботи виконавчого комітету Нововолинської міської ради; Батюка О.В., старшого лейтенанта, працівника Нововолинського військкомату; Супрунюк Т.М., начальника відділу молоді та спорту виконавчого комітету Нововолинської міської ради; Савчук Л.М., методиста міського методичного кабінету; Мельник С.Я., керівника координаційного центру учнівського активу шкіл міста «Лідер».

/Files/images/24.02.17 р. огляд-конкурс (1).JPG

Успішно підготувалися до огляду прапороносці НВК «Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1-колегіум», посівши І місце, ІІ результат здобула ЗОШ №6, на ІІІ сходинку вийшли гімназія та ЗОШ №4.

/Files/images/24.02.17 р. огляд-конкурс (100).JPG

/Files/images/24.02.17 р. огляд-конкурс (102).JPG

/Files/images/24.02.17 р. огляд-конкурс (103).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 504

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.