Міський семінар-практикум учителів англійської мови

23.02.2017 року у ЗОШ №7 відбувся міський семінар-практикум учителів англійської мови. Свій досвід роботи презентувала учитель англійської мови ЗОШ №7 Лопухович В.С. Педагог розпочала роботу виховним заходом у 3-Б класі «Білосніжка і сім гномів». Учитель залучила до виступу учнів усього класу, увівши в сценарій різні ролі, яких немає у казці. Третьокласники продемонстрували знання іноземної мови, акторські здібності, вміння співати англійською мовою і танцювати. Теоретичною частиною стала презентація досвіду вчителя з проблеми «Використання аудіовізуальних засобів як нетрадиційних методів навчання англійської мови».

/Files/images/DSC08127.JPG

/Files/images/DSC08135.JPG

Продовженням роботи педагогів було представлення напрацювань з теми «Застосування інтерактивних технологій як один зі способів підвищення ефективності сучасного уроку англійської мови» з елементами майстер-класу учителя ЗОШ №3 Савчук Т.А. Педагог розповіла про свої підходи до удосконалення уроків та продемонструвала певні прийоми колегам.

/Files/images/DSC08139.JPG

Голова методичного об’єднання учителів англійської мови міста Ступчик З.Р. підсумувала, що правильно використані інтерактивні технології допомагають активізувати діяльність учнів на кожному етапі уроку і сприяють кращому засвоєнню знань.

Кiлькiсть переглядiв: 274

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.