Семінар-практикум учителів початкових класів «Формування пізнавальної активності молодших школярів»

21.02.2017 року у ЗОШ №3 відбувся семінар-практикум учителів початкових класів на тему: «Формування пізнавальної активності молодших школярів». Педагоги усіх загальноосвітніх навчальних закладів міста змогли побачити урок у 2-А класі з української мови. «Питальні речення. Розділові знаки в кінці питальних речень», провела початкових класів Мельничук А.Г., урок літературного читання у 2-В класі «Дивовижний світ природи у творах В. Скомаровського. Настрій персонажа. В.Скомаровський. «Щиглик»», провела учитель початкових класів Мацьоха О.В.; урок у 2-А класі із літературного читання «Принади літнього ранку. Анатолій Костецький. «Рибак-дивак», провела учитель початкових класів Мартин С.П.

Педагоги продемонстрували різноманітні методи і прийоми для досягнення мети уроку, розвитку в учнів пізнавальних здібностей.

Продовжили роботу за «круглим» столом з обміну досвідом, учитель початкових класів Зінчук В. М., виступила з доповіддю «Формування пізнавальної активності молодших школярів». З досвіду роботи.

Кiлькiсть переглядiв: 239

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.