Семінар-практикум учителів початкових класів та образотворчого мистецтва «Інноваційні технології навчання як засіб розвитку творчого потенціалу молодших школярів»

16.02.2017 року у ЗОШ №7 відбувся семінар-практикум учителів початкових класів та образотворчого мистецтва на тему: «Інноваційні технології навчання як засіб розвитку творчого потенціалу молодших школярів». Розпочала роботу методист міського методичного кабінету Нестерук Л.Р., виступивши з доповіддю «Впровадження інновацій у школі – вимога часу».

Педагоги усіх загальноосвітніх навчальних закладів міста змогли побачити урок образотворчого мистецтва у 1-В класі на тему: «Зимовий день», який провела учитель початкових класів Максюк С.І.

Максюк С.І. виступила з презентацією «Інноваційні технології навчання як засіб розвитку творчого потенціалу молодших школярів». У роботі семінару взяла участь учитель образотворчого мистецтва ЗОШ №8 Головченко В.М., підготувавши виступ «Нетрадиційні техніки малювання».

Закінчила семінар методист міського методичного кабінету Сєчка Л.В., запропонувавши присутнім обмінятися думками про те, як зробити урок образотворчого мистецтва ефективнішим.

/Files/images/обр.1.jpg

/Files/images/обр.7.jpg

/Files/images/обр9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 382

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.