Методичне об'єднання учителів основ здоров'я

Здорова дитина – здорове суспільство!

Серпень. Ще по-літньому голубіє небо, але в кронах старих беріз уже золотяться перші жовті пасма. У вчителя сум за літом, що промайнуло, змішався із тривогами, труднощами, надіями на успіх у складному мистецтві формування в учнів навичок здорового способу життя.

“Здоров’я дорожче золота”,–сказав У.Шекспір у свій час. Сприяти усвідомленню цієї істини школярами, глибоке вникнення в її суть: можна бути здоровим фізично, але морально та духовно страждати – ключова цитата діалогу вчителів основ здоров’я, який відбувся у ході засідання міського методичного об’єднання 31.08 2017 року.

Освітяни обговорили питання формування у підлітків бережливого, дбайливого та усвідомленого ставлення до власного здоров’я як однієї з найвищих людських цінностей, потреби самопізнання й всебічного самовдосконалення.

Методист міського методичного кабінету Савчук П.М. акцентувала увагу на формуванні соціальних компетентностей школярів, ефективності використання інноваційних технологій при вивченні основ здоров’я.

Ладижинська Л.І., вчитель ЗОШ №3, поділилася досвідом щодо планування вивчення навчального предмета в контексті методичних рекомендацій МОН України.

Кiлькiсть переглядiв: 289

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.