Підсумки І (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018»

Відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України від 19.06.2017 № 866 «Про проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018», управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації від 23.06.2017 № 411 «Про проведення другого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018», листа Міністерства освіти і науки України від 19.09.2017 № 1/9-508 «Про організацію та проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018», з метою якісної організації всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018», листа ВІППО від 22.09.2017р. №606/02-09 «Про організацію та проведення другого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018», наказу управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради від 02.10.2017 року №295 «Про організацію і проведення І (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018», з метою піднесення ролі вчителя у суспільстві й підвищення престижності цієї професії, сприяння творчим педагогічним пошукам, удосконаленню фахової майстерності, поширення передового педагогічного досвіду в листопаді 2017 року відповідно до Положення на базі НВК, ЗЗСО №6,7 (директори Мороз С.В., Пукля І.І., Трофимчук С.О.) був проведений І (міський) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» у чотирьох номінаціях: «Німецька мова», «Фізична культура», «Українська мова і література», «Фізика».

Заявки на участь у Конкурсі були подані у такій кількості:

Навчальні заклади Німецька мова Фізична культура Українська мова і література Фізика «Учитель року-2018»
НВК -
Гімназія 1 1 1 3
ЗЗСО № 2 1 1
ЗЗСО № 3 1 1
ЗЗСО № 4 1 1
ЗЗСО № 5 1 1 2
ЗЗСО № 6 1 1 2
ЗЗСО № 7 1 1
ЗЗСО № 8 1 1
СЗЗСО№ 9 1 1
Ліцей-інтернат 1 1
Усього 2 5 6 1 14

У зв’язку з тим, що жоден заклад загальної середньої освіти, окрім №7, не подав заявку на участь у номінації «Фізика», міський тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» з цього предмета не відбувся.

Із 08 по 15 листопада 2017 року було проведено конкурсне випробування «Урок» із метою оцінити педагогічну майстерність конкурсантів та конкурсне випробування «Практична робота», яке дало змогу членам журі оцінити вміння конкурсантів виконувати практичні завдання у межах навчального предмета:

у номінації «Українська мова і література» - організація роботи з учнями з аналізу художнього твору, обраного в результаті жеребкування;

у номінації «Німецька мова» - «Дискусійний клуб», організація роботи з учнями за темою дискусії, обраної в результаті жеребкування;

у номінації «Фізична культура» - організація роботи з учнями з виконання фізичних вправ підготовчої частини уроку за темою, обраною в результаті жеребкування.

У конкурсних випробуваннях узяли участь такі вчителі:

· Матіюк Ю.В. (гімназія), Полока І.С. (ЗЗСО №6) – номінація «Німецька мова»;

· Криворучко І.В. (гімназія), Номинат О.В. (ЗЗСО №4), Пилипчук С.В. (ЗЗСО №5), Дарміць В.З. (ЗЗСО №6), Бакуш В.В. (ЗЗСО №8) – номінація «Фізична культура»;

· Гапонюк С.М. (гімназія), Матейчук С.Г. (ЗЗСО №2), Руга Н.А. (ЗЗСО №3), Геращенко Г.В. (ЗЗСО №5), Сироватка О.Л. (ліцей-інтернат), Павельчук Т.В. (СЗЗСО №9) – номінація «Українська мова і література».

Педагоги ЗЗСО №3,4,7 (директори Мороз Ю.К., Сачук Т.О., Трофимчук С.О.), де викладається німецька мова, не взяли участі у І (міському) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018», незважаючи на кваліфікаційний рівень.

У жодній із номінацій не взяли участі вчителі НВК (директор Мороз С.В.), незважаючи на те, що освітній заклад спеціалізується на вивченні іноземних мов, де з 5 по 11 клас німецька мова вивчається як друга іноземна, окрім того, відведено і факультативні години.

Визнали переможцями І (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» таких педагогів:

Матіюк Юлію Віталіївну, учителя німецької мови Нововолинської гімназії;

/Files/images/Матіюк Ю.В..jpg

Криворучко Ірину Василівну, учителя фізичної культури Нововолинської гімназії;

/Files/images/Криворучко І.В..jpg

Гапонюк Світлану Миколаївну, учителя української мови і літератури Нововолинської гімназії.

/Files/images/Гапонюк С.М..JPG

Порушили клопотання про нагородження переможців І (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» Почесною грамотою виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

Визнали лауреатами І (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» та нагородили грамотами управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради таких педагогів:

ІІ місце:

Ругу Наталію Анатоліївну, учителя української мови і літератури ЗЗСО №3;

/Files/images/Руга Н.А..JPG

Дарміця Віктора Зіновійовича, учителя фізичної культури ЗЗСО №6;

/Files/images/Дарміць В.З..jpg

Полоку Ірину Сергіївну, учителя німецької мови ЗЗСО №6;

/Files/images/Полока І.С..jpg

ІІІ місце:

Павельчук Тетяну Володимирівну, учителя української мови і літератури СЗЗСО №9;

/Files/images/Павельчук Т.В..JPG

Бакуша Василя Вікторовича, учителя фізичної культури ЗЗСО №8;

/Files/images/Бакуш В.В..JPG

Визнали учасниками І (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» та нагородили грамотами управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради таких педагогів:

Номината Олександра Володимировича, учителя фізичної культури ЗЗСО №4;

/Files/images/Номинат О.В..jpg

Пилипчук Світлану Володимирівну, учителя фізичної культури ЗЗСО№5;

/Files/images/Пилипчук С.В..jpg

Матейчук Степанію Григорівну, учителя української мови і літератури ЗЗСО №2;

/Files/images/Матейчук С.Г..JPG

Геращенко Галину Володимирівну, учителя української мови і літератури ЗЗСО №5;

/Files/images/Геращенко Г.В..JPG

Сироватку Олену Леонідівну, учителя української мови і літератури ліцею-інтернату.

/Files/images/Сироватка О.Л..JPG

Кiлькiсть переглядiв: 801

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.