Семінар-практикум учителів української мови та літератури «Інноваційні засоби навчання»

27.11.2017 року на базі ЗОШ №7 відбувся семінар-практикум учителів української мови та літератури «Інноваційні засоби навчання». Свій досвід з використання сучасних технолоній демонструвала учитель Світлана Іващенко. Педагог показала відкритий урок-калейдоскоп у 8 класі з теми «Щирість ліричного самовираження у поезіях В. Сосюри «Васильки», «Осінь», «Любіть Україну». Присутні насолодилися різноманітною гамою кольорів творчості українського поета та змогли зануритися у захопливий світ його віршів.

Продовжила роботу учитель української мови та літератури Марія Солов’янчик, яка показала майстер-клас за методичними рекомендаціями «Мовленнєво-комунікативний розвиток школярів на уроках рідної мови» (за поданими матеріалами у 2016-2017 н.р. у ХХІІ обласній виставці «Творчі сходинки педагогів Волині» учитель нагороджена дипломом ІІІ ступеня управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації). Педагог зосередила увагу на практичній підготовці учителів до написання творів-описів у різних класах. Присутні активно долучилися до роботи, працюючи в групах.

У підсумку роботи методист міського методичного кабінету Лілія Нестерук наголосила на важливості проведення різноманітних інновацій із метою втілення ключових компетентностей, які сприятимуть розвитку особистості та її повноцінній самореалізації в сучасному житті.

/Files/images/DSC_0003.jpg

/Files/images/DSC_0032.jpg

/Files/images/DSC_0035.jpg

/Files/images/DSC_0040.jpg

/Files/images/DSC_0050.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 255

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.