Семінар-практикум учителів початкових класів «Сучасні підходи до формування позитивного ставлення до навчання учнів початкових класів через співпрацю дітей, батьків, учителів»

06.12.2017 року на базі ЗОШ №7 відбувся семінар-практикум учителів початкових класів на тему «Сучасні підходи до формування позитивного ставлення до навчання учнів початкових класів через співпрацю дітей, батьків, учителів».

Розпочала роботу учитель початкових класів, учитель-методист ЗОШ №7 Лаценко С.С., яка запросила колег на відкритий урок математики у 4-А класі «Круглі числа. Розв’язування задач. Обчислення периметра прямокутної ділянки». Учитель обрала нестандартне проведення уроку у формі гри-подорожі островами України.

Продовжила роботу учитель початкових класів, старший учитель ЗОШ №7 Красько С.І. яка провела майстер-клас «Виховання учнів на засадах духовності: взаємодія батьків і вчителів». поділилась досвідом із питань організації роботи з батьками на засадах гуманної педагогіки. Педагог продемонструвала форми і методи залучення батьків до активної співпраці з учнями та вчителями з метою виховання дітей у дусі найвищих людських цінностей на засадах гуманної педагогіки, автором якої є Шалва Амонашвілі. Учителі активно включилися в роботу, виконуючи різноманітні завдання.

У підсумку роботи методист міського методичного кабінету Сєчка Л.В. наголосила на важливості проведення різноманітних інновацій із метою втілення ключових компетентностей, які сприятимуть розвитку особистості та її повноцінній самореалізації в сучасному житті, позитивного ставлення до навчання.

/Files/images/DSC09239.JPG

/Files/images/DSC09248.JPG

/Files/images/DSC09250.JPG

/Files/images/DSC09256.JPG

/Files/images/DSC09261.JPG

/Files/images/DSC09265.JPG

/Files/images/DSC09267.JPG

/Files/images/DSC09270.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 414

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.