Обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» у номінації "Фізична культура"

/Files/images/I.В.Криворчучко.jpg

Із 29 січня по 02 лютого 2018 року на базі Княгининівської спеціалізованої школи-інтернат І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» тривав ІІ (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» у номінації «Фізична культура».

Місто Нововолинськ представляла вчитель фізичної культури Нововолинської гімназії Криворучко Ірина Василівна. Усього в конкурсі змагалося 16 педагогів із різних міст та районів області.

Свої вміння та знання учасники ІІ (обласного) туру демонстрували у 5 випробуваннях: «Тестування з фахової майстерності», «Практична робота», «Методичний практикум», «Урок», «Навчальний проект».

Конкурсанти мали можливість розкрити професійні здібності і напрацювання, поділитися власним досвідом із колегами щодо організації роботи з учнями під час виконання фізичних вправ підготовчої частини уроку, складення за обраною в результаті жеребкування темою у вигляді дорожньої карти, що репрезентувало методичну підготовку вчителя до навчання школярів певним видам рухової діяльності відповідно до модулів навчальної програми.

За підсумками членів журі ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» учитель фізичної культури Криворучко Ірина Василівна виборола ІІІ місце.

Вітаємо призера конкурсу та бажаємо їй здоров’я, успіхів у подальшій роботі, творчості та натхнення.

Кiлькiсть переглядiв: 386

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.