Повернутися до звичайного режиму

Підсумки проведення огляду-конкурсу груп прапороносців учнівських організацій закладів загальної середньої освіти міста «Наш стяг – пшениця у степах під голубим склепінням неба»

Відповідно до Указу Президента України від 13.10.2015 р. № 580/2015 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 — 2020 роки», наказу Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015р. № 641 «Про затвердження Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді», Заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді, із метою виховання молодого покоління в дусі поваги до державної символіки, формування національної самосвідомості та почуття патріотизму, пам’яті Героїв Небесної Сотні, згідно з річним планом роботи міського методичного кабінету 19.03.2018р. на базі гімназії (директор Шиян Л.В.) проведено огляд груп прапороносців закладів загальної середньої освіти міста «Наш стяг – пшениця у степах під голубим склепінням неба».

У конкурсі взяли участь 8 груп прапороносців закладів загальної середньої освіти.

Конкурсанти продемонстрували знання правил поводження з державним прапором як символом країни, рух стройовим кроком, повороти на місці, чіткість виконання поворотів у різних напрямках, чіткість виконання одного кроку на протиставляння ноги при зміні, а також чіткість подачі команд капітана.

Рівень виступів груп прапороносців засвідчив сумлінну роботу щодо підготовки та участі школярів в огляді-конкурсі, вихованні поваги до прапора України вчителів предмета «Захист Вітчизни»: Рарати В.І., НВК і ЗОШ №3; Софронюка І.О.,ЗОШ №2; Сушика О.П., ЗОШ №4; Мельника І.М., ЗОШ №5, Шараваги О.П., ЗОШ №6; Янюка О.М., ЗОШ №7; Поліщука В.М., гімназія.

Визнали переможцями конкурсу-огляду груп прапороносців «Наш стяг – пшениця у степах під голубим склепінням неба» та нагородили грамотами управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради команди учнівських організацій за зайняте:

І місце – ЗОШ №6;

ІІ місце – ЗОШ №4,7;

ІІІ місце – ЗОШ №2, гімназії.

Склали подяки за сумлінну роботу щодо підготовки до міського конкуру-огляду груп прапороносців учнівських організацій вчителям захисту Вітчизни:

Софронюка І.О.,ЗОШ №2;

Сушика О.П., ЗОШ №4;

Шараваги О.П., ЗОШ №6;

Янюка О.М., ЗОШ №7;

Поліщуку В.М., гімназія.

/Files/images/огл.кон (30).jpg

/Files/images/огл.кон (76).jpg

/Files/images/огл.кон (93).jpg

/Files/images/огл.кон (113).jpg

/Files/images/огл.кон (121).jpg

Відеоролик СТН https://www.youtube.com/watch?v=H-zp4N-KEKQ&feature=youtu.be

Кiлькiсть переглядiв: 395

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.