Чергове засідання Школи педагога-початківця на тему «Професійна самоосвіта вчителя»

11.05.2018 року на базі гімназії відбулося чергове засідання Школи педагога-початківця на тему «Професійна самоосвіта вчителя». Методист міського методичного кабінету Нестерук Л.Р. зосередила увагу присутніх на головних рисах педагогічної майстерності, умовах їх підвищення, особливостях роботи над самоосвітою.

Під час засідання педагоги-початківці намагалися виробити для себе модель сучасного вчителя, зосередивши увагу на рисах, якими повинен володіти педагог-майстер, спробували спланувати роботу над самоосвітою.

Нестерук Л.Р. наголосила, що однією з форм оцінювання роботи вчителя є його портфоліо або блог (сайт, сторінка на сайті). Вміст такого портфоліо допомагає побачити результат роботи педагога, його про­фесіоналізм, дає кращу можливість ділитися досвідом з колегами у віртуальному світі. Методист запропонувала педагогам ідеї для створення власної візитівки.

У підсумку засідання учителі заповнили діагностичну анкету молодого спеціаліста з визначення стану методичної підготовки для аналізу та подальшого планування діяльності.

/Files/images/IMG-1ffacd.jpg

/Files/images/IMG-1853c.jpg

/Files/images/IMG-a30adb0.jpg

/Files/images/IMG-bab2909.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 434

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.