Навчальна онлайн платформа www.nus-english.com.ua для вчителів, які викладатимуть англійську мову у 1 класі з 1 вересня 2018 року

Повідомляємо, що з 19 червня 2018 року відкрито доступ до навчальної онлайн платформи www.nus-english.com.ua для вчителів, які викладатимуть англійську мову у 1 класі з 1 вересня 2018 року.

Кожен вчитель, який пройшов очні тренінги з підготовки до викладання англійської мови у відповідності до Концепції Нової української школи, повинен зареєструватися на вказаній платформі. Після реєстрації на особисту електронну адресу вчителя надійде посилання для входу на платформу.

Навчальна платформа https://nus-english.com.ua є другою частиною комбінованого очно-заочного курсу спільної програми Міністерства освіти і науки України, Британської Ради, Cambridge University Press та Cambridge Assessment English. Сайт навчальної платформи складається з двох великих блоків:

· інформаційний блок, призначений для ознайомлення з функціоналом, цілями та задачами навчальної платформи, створений двома мовами: англійською та українською;

· навчальний блок, призначений для проходження он-лайн навчання вчителів англійської мови лише англійською мовою.

Детально з функціоналом сайту платформи та його можливостями можна ознайомитися за допомогою «Інструкції користувача» (додається), а також переглянувши відео: https://drive.google.com/open?id=1X5_pJH6AhvTNCENYc-a4QyJ8LCzCXgQK .

Учителям потрібно опрацювати усі матеріали на платформі та пройти тест. Якщо 80% завдань тесту виконано правильно, вчитель отримає сертифікат. Якщо менше 80%, потрібно повторно опрацювати матеріали та здати тест.

Для викладання англійської мови у 1 класі, кожен вчитель повинен мати 2 сертифікати: про проходження очних тренінгів та онлайн курсу.

Сертифікати про проходження очних курсів методисти районних/міських методичних кабінетів зможуть отримати у серпні 2018 року на семінарі у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти та вручити вчителям англійської мови на серпневих нарадах.

Сертифікат про проходження онлайн курсу буде надісланий кожному вчителю на власну електронну адресу після успішного проходження тесту. Учитель повинен його роздрукувати. Методисти можуть перевірити достовірність представлених сертифікатів, скориставшись «Інстукцією для методистів» (додається).

Звертаємо вашу увагу на те, що на платформі здійснюється онлайн підтримка через чат-бокс, форму зворотнього зв’язку або електронну пошту support@nus-english.com.ua .

Кiлькiсть переглядiв: 1473

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.