Книжковий форум у Львові.

/Files/images/1 .JPG

У вересні з метою придбати новинки від видавців, завестицікаві знайомства, поспілкуватися з авторами педагоги міста відвідали книжковий форум у Львові.

Львів – місто, відоме своєю давньою історією, яка пахне кавою, шоколадом та організацією ярмарку видавців української книги. Педагоги побували на презентації збірки оповідань про надзвичайних жінок „ Львів. Пані. Панянки”, які прославляли свою Батьківщину далеко за її межами, тематичному кластері: «Жінка. Видатні жінки в історії Львова. Виклик суспільству, виклик родині», де автори Нікалео Ніка, Нікуліна Анастасія, Долик Любов презентували свою книгу з розповідями про жінок – галичанок, які випередили свій час, презентації нової книги ‘’Сестри крові’’гурту сучасної української прози Юрка Винничука.

Освітяни мали змогу придбати новий роман братів Капранових „ Справа Сивого” про кохання, історію та злочин, поспілкуватися із Малковичем Іваном Антоновичем, власником і директором видавництва А-ба-ба-га-ла-ма-га, українським поетом, лауреатом Національної премії України імені Тараса Шевченка, О́рестом Лю́тим (Анті́н Муха́рський) – співаком, який виконує українізовані пісні радянських часів, а також актором, телеведучим, письменником, котрий пише сучасні повісті і романи, з братами Капрановими, які подарували свої автографи разом із новою книгою ‘’Майдан’’, сфотографуватися та придбати книги з цінними порадами щодо спілкування рідною мовою Олександра Авраменка, українського педагога, теле- та радіоведучого, автора підручників та посібників з української мови й літератури, потішити своїх маленьких любителів книг дитячою літературою, цікавими розмальовками та книжечками для вирізання. Несподіванкою для декого стала зустріч з поетом Артемом Полежакою, автором текстів відомих українських гуртів і виконавців, як от: ‘’Козак систем’’, ‘’Бумбокс’’, Орест Лютий. Митець познайомив зі своє новою збіркою ‘’Навісні пісні’’. Цікавим виявився відкритий майстер – клас відомого журналіста Андрія Куликова ‘’Стандарти журналісткої етики – перевірка війною’’.

На 25 Вооk Forum відбулася презентація книжки Ольги Купріян "Щоденник Лоли". Твір про 15-літню красуню, найпопулярнішу школярку, модну блогерку, "майстриню потрапляти в різні халепи", тінейджерку, реальне життя якої відрізняється від інстаграмного. Відкрити для себе справжню Лолу (героїню популярного зараз серіалу «Школа»), зрозуміти психологію вчинків героїні пропонує Ольга Купріян - сучасна українська письменниця, редакторка "БараБуки", цікава співрозмовниця, з якою педагог Наталія Руга з донечкою познайомилася на І Міжнародному дитячому літературному фестивалі, що проходив у вересні в Чернівцях.

Організатори BookForumLviv, як тепер називається ця подія, новим логотипом, що символізує відкриту книгу, яка концептуально поєднує у собі чотири стихії: землю, вогонь, воду та повітря, пропонують людям «літати з книжками, горіти книжками, пірнати у книжки, зростати з книжками». Освітяни ж Нововолинська вважають цей захід ідеальним відпочинком для душі.

/Files/images/2 .jpg

/Files/images/3 .jpg

/Files/images/4 .jpg

/Files/images/5.jpg

/Files/images/6 .jpg

/Files/images/8 .jpg

/Files/images/cj.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 396

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.