Семінар-практикум для педагогів-конкурсантів "Учитель року - 2019"

Бути учителем–справжнє мистецтво, обране за покликом серця. Важко переоцінити його роль, - засвідчили ще древні. «Жодна книга не повинна і не може замінити духу вчителя», - переконував Ф.А.Дістервег видатний німецькийпедагог-демократ, послідовникПесталоцці. «Учитель — перший і головний світоч в інтелектуальному житті школяра; він пробуджує в дитини жадобу знань, повагу до науки, культури, освіти», - зазначав В.Сухомлинський. На думку М.Амосова, учитель - не лише і не стільки джерело інформації, скільки духовна опора дитини, її реальний ідеал.

Ці істини прозвучали з уст людей із світовим ім’ям багато років тому, але плин часу невладний над мудрістю та життєвістю думки.

Невтомно і щедро сіють розумне й вічне освітяни міста Нововолинська. Педагогічну майстерність, професійні вміння і творчі здобутки в номінаціях: «Географія», «Французька мова», «Захист Вітчизни», «Вчитель інклюзивного класу» та «Основи здоров’я» вони продемонструють у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2019», який буде проходити у три тури: І (міський), ІІ (обласний) та Всеукраїнський. Зареєструвалися для участі у ньому шість педагогів: із основ здоров’я - Ладижинська Л.І. (ЗОШ №3), Доля І.М. (ЗОШ №5), Романенко Т.Б. (ЗОШ №2), Алексійчук О.Б. (ЗОШ №6); Гах Я.О, вчитель інклюзивного класу ЗОШ №4; Поліщук В.М. - Захисту Вітчизни гімназії.

19 жовтня відбувся семінар-практикум для педагогів-конкурсантів нашого міста, у ході якого обговорено окремі аспекти конкурсних випробувань.

Завідувач міського методичного кабінету Хвіщук О.В. закцентувала увагу на Положенні про конкурс. Побажала натхнення, впевненості, сили духу.

Гапонюк С.М., учитель української мови та літератури гімназії, лауреат ІІ (обласного) туру конкурсу «Учитель року-2018, поділилася враженнями про конкурсні випробування, обмін досвідом та позитивні емоції.

Методист міського методичного кабінету Савчук Л.М. провела практикум із педагогами в рамках Положення про конкурс. На допомогу участі у ньому розробила рекомендації, узагальнивши у збірочку «Учитель року – 2019».

Сьогодні учителі готуються до старту. Не залишають творчий пошук і приємні тривоги.

Бажаємо успіху!

/Files/images/20181019_110934.jpg

/Files/images/20181019_111346.jpg

/Files/images/20181019_113317.jpg

/Files/images/20181019_113332.jpg

/Files/images/20181019_113637.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 433

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.