Міське методичне об’єднання вихователів-методистів закладів дошкільної освіти

11 січні 2019 р. у ДНЗ №2 відбулося міське методичне об’єднання вихователів-методистів закладів дошкільної освіти. У ході засідання Сєчка Л.В., методист міського методичного кабінету, наголосила на особливостях організації навчально-виховного процесу в закладах дошкільної освіти в умовах запровадження Нової української школи. Звернено увагу на нові ролі і завдання сучасного педагога в контексті концепції Нової української школи, особливості змісту нового Державного стандарту початкової освіти (організацію освітнього середовища, інтеграцію, співпрацю з батьками, педагогіку партнерства тощо).

Сєчка Л.В. ознайомила присутніх із методикою «Шість цеглинок». Педагоги працювали у групах, практикувались у виконанні різних дидактичних вправ із використання LEGO: «Полювання за скарбами», «Настрій», «Зроби качечку», «Запам'ятайка», «Спина до спини», «Чарівна торбинка», Море хвилюється», «Зведи накриваючи» тощо.

У процесі виконаної роботи пересвідчились, що перспективність застосування LEGO-технології обумовлюється її високими освітніми можливостями: багатофункціональністю, технічними та естетичними характеристиками, використанням у різних навчальних і ігрових центрах. Виконуючи веселі завдання і граючись набором з шести різнокольорових цеглинок LEGO, діти тренують пам’ять, розвивають моторику, мислять творчо.

/Files/images/IMG_0820.JPG

/Files/images/IMG_0823.JPG

/Files/images/IMG_0824.JPG

/Files/images/IMG_0828.JPG

/Files/images/IMG_0832.JPG

/Files/images/IMG_0846.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 326

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.