Міське методичне об’єднання учителів історії

Відповідно до плану роботи міського методичного кабінету 04.02.2019 року на базі ЗОШ №3 відбулося міське методичне об’єднання учителів історії.

Голова методичного об’єднання, учитель історії ЗОШ №6 Шимчук Л.І. підвела підсумки роботи педагогів за І семестр 2018-2019 н.р., зосередивши увагу на успіхах участі учнів міста в обласному етапі олімпіади з історії. Досвідом роботи з підготовки до олімпіади поділилася учитель ЗОШ №7 Скібіцька Н.С., а про недоліки та досягнення у роботах учнів, про те, над чим варто працювати далі, щоб ще покращити результати, розповіла учитель ЗОШ №2 Дацюк А.І., яка була членом журі з перевірки обласного етапу олімпіади.

У рамках проведення методичного об’єднання учитель ЗОШ №3 Рудевич С.І. показала майстер-клас «Мотивація навчальної діяльності на уроках історії». Педагог продемонструвала методи, які вона використовує на уроках історії України, всесвітньої історії, що викликають в учнів мотивацію до навчання на різних етапах уроку.

Присутні активно включилися в роботу, аналізували деякі аспекти з історії України, дискутували, працювали в групах, добираючи аргументи для аналізу історичної постаті, переглядали відеоролики, узагальнюючи інформацію.

/Files/images/02А.jpeg

/Files/images/02А12.jpeg

/Files/images/02А111.jpeg

/Files/images/02А121.jpeg

/Files/images/02А122.jpeg

/Files/images/02А1111.jpeg

/Files/images/02А1211.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.