Соціальний проект «Грай в гостях, грай всюди»

Протягом 5 днів із 26 по 30 вересня 2016 року в м.Нововолинську Волинської області проводився соціальний проект «Грай в гостях, грай всюди». Учасниками проекту були 10 загальноосвітніх шкіл міста, а також 2 школи Іваничівського району (с.Бужанка, с.Поромів).

Команди-учасниці були сформовані з дітей-переселенців, дітей учасників АТО, соціально незахищених верств населення. У церемонії відкриття взяли участь начальник управління освіти м.Нововолинська Остапюк М.П., начальник відділу у справах молоді і спорту Супрунюк Т.М.

Протягом 4 днів на міському стадіоні «Шахтар», який був розділений на 12 майданчиків, проходили різноманітні цікаві естафети, рольові ігри, технічні та тактичні прийоми гри у футбол. Були майданчики, на яких працював практичний психолог та представник поліції.

5 день проекту відбувся на стадіоні НВК «Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1-колегіум». У програмі заходу пройшла товариська зустріч із футболу серед дівчат, а також змагання «Солодкий кубок». Після цього відбулося закриття заходу, під час якого діти отримали футболки, м’ячі та інший спортивний інвентар.

Проект пройшов за підтримки Федерації футболу України та благодійного фонду «Розвиток футболу України», покликаний згуртувати дітей, сформувати неподільність української нації, залучити їх до занять футболом, надати потрібну підтримку тим, хто її потребує. Цей захід залишиться в пам’яті учасників надовго.

/Files/images/DSC_4189.JPG

/Files/images/DSC_4174.JPG

/Files/images/DSC_4213.JPG

/Files/images/DSC_4315.JPG

/Files/images/DSC_4612.JPG

Детальніше переглянути світлини у фотоальбомі "Грай в гостях, грай всюди"

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.