Міський семінар педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів «Інноваційні підходи до розвитку пізнавальних інтересів учнів, створення позитивної мотивації та активізації діяльності школярів у позаурочний час»

У діяльності педагога-організатора креативність має особливе значення. Від уміння запалити в учнів вогник творчості залежить ефективність виховного процесу.

Формування особистості випускника з активною життєвою позицією, національною правосвідомістю, почуттям патріотизму, готового до життя – пріоритетні завдання сучасної школи. Педагог-організатор повинен сприяти їх реалізації, орієнтуючись на кожного учня, тісно співпрацюючи з органами учнівського самоврядування, вчителями, батьками та громадськістю. Прагнення професійно удосконалюватися повинно спонукати його до пошуку нових шляхів та методів виховної діяльності.

Із метою поглиблення знань про зміст та суть інноваційних технологій, психолого-педагогічні аспекти впровадження їх у практику 22.02.2017 року відбувся міський семінар педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів «Інноваційні підходи до розвитку пізнавальних інтересів учнів, створення позитивної мотивації та активізації діяльності школярів у позаурочний час».

У ході заходу всі його учасники взяли активну участь в обговоренні проблеми, поділилися власним досвідом, визначили питання для подальшого розгляду в рамках теми.

/Files/images/20170222_103733.jpg

/Files/images/20170222_104054.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 264

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.