Засідання Школи резерву керівних педагогічних кадрів

/Files/images/IMG_20170424_133632.jpg

Відбулося чергове засідання Школи резерву керівних педагогічних кадрів (науковий керівник Вознюк В.С., кандидат політичних наук, доцент кафедри менеджменту освіти).

У роботі взяли участь педагоги, зараховані до кадрового резерву управлінських кадрів загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, а також Лакиш О.О., заступник начальника управління освіти, Хвіщук О.В., завідувач міського методичного кабінету.

Вознюк В.С. прочитав лекцію на тему «Маркетингова діяльність керівника сучасного навчального закладу». Лектор зазначив, що використання маркетингового підходу в управлінні діяльністю сучасного навчального закладу є необхідним чинником, який забезпечує його повноцінну життєдіяльність. Маркетинг освітніх послуг, враховуючи рівень освітніх технологій і орієнтуючись на державні освітні стандарти, виступає об’єктивним засобом контролю, оцінки, а певною мірою – і гарантом цих послуг. У цьому полягає його суспільно корисна місія, і через це він заслуговує на державну і громадську підтримку.

/Files/images/IMG_20170424_133652.jpg

/Files/images/IMG_20170424_133709.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 293

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.