Міський семінар заступників директорів із виховної роботи та практичних психологів із проблеми «Національно-патріотичне виховання як засіб становлення сучасного українця, адаптованого до нових умов життя»

Героїчні й водночас драматичні події останнього часу спонукають до усе більшої актуальності виховання в молодого покоління почуття патріотизму, активної громадянської позиції, відданості загальнодержавній справі.

Із огляду на це, 30 листопада 2017 року педагогічний колектив ЗОШ №5 гостинно зустрічав учасників міського семінару заступників директорів із виховної роботи та практичних психологів із проблеми «Національно-патріотичне виховання як засіб становлення сучасного українця, адаптованого до нових умов життя».

Програма була насиченою і сприяла творчій роботі педагогів.

Яскравим прологом семінару стала пісня «Молитва за Україну» у виконанні вчителя музики Лукашук О.Я. Зміст твору перегукувавя з темою заходу.

Присутніх привітала заступник начальника управління освіти Лакиш О.О.

Директор освітнього закладу Гордійчук В.Ф. ознайомив із творчими досягненнями педагогічного колективу.

Савчук Л.М., методист міського методичного кабінету, акцентувала увагу на особливостях системи, структури, основних напрямках, завданнях становлення особистості учня в контексті Концепції з національно-патріотичного виховання.

У ході заходу досвід роботи педагогічного й учнівського колективів з проблеми презентувала в оригінальній формі заступник директора з навчально-виховної роботи школи Кльофа М.Л.

Родзинкою семінару стали навчальні тренінги «З Україною в серці», які високопрофесійно провела практичний психолог Головацька М.А.

Освітяни творчо працювали, удосконалюючи професійну майстерність із сучасних технологій, форм, методів педагогічної діяльності.

Підсумовуючи роботу семінару, Лакиш О.О. висловила думку про важливість кожного навчального закладу стати для учнів осередком становлення громадянина-патріота України, готового брати на себе відповідальність, самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу; сприяти єдності української нації та встановленню громадянського миру й злагоди в суспільстві.Щиро подякувала за активну участь в організації й проведенні міського семінару-практикуму дирекції та педагогічному колективу ЗОШ №5.

/Files/images/DSCN3925.JPG

/Files/images/DSCN3515.JPG

/Files/images/DSCN3597.JPG

/Files/images/DSCN3601.JPG

/Files/images/DSCN3602.JPG

/Files/images/DSCN3624.JPG

/Files/images/DSCN3662.JPG

/Files/images/DSCN3669.JPG

/Files/images/DSCN3671.JPG

/Files/images/DSCN3680.JPG

/Files/images/DSCN3681.JPG

/Files/images/DSCN3719.JPG

/Files/images/DSCN3743.JPG

/Files/images/DSCN3793.JPG

/Files/images/DSCN3813.JPG

/Files/images/DSCN3878.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 387

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.